onsdag 17 juli 2013

Bugaboo donkey för tvillingar

Många undrar om vi är nöjda med vagnen. Vi är väldigt nöjda då den är lätt för att vara just en tvillingvagn. Den är också lättkörd och med sina långa liggdelen kan barnen ligga ner lång tid. Tyvärr är dem istället smala vilket omöjliggör att de kan dela liggdel, som jag ibland önskar de kunde göra. En av anledningarna till att vi köpte just den är att man jan ha barnen vända både mot och från en. Med adapter kan vi dessutom enkelt klicka på babyskydden på vagnen vilket är jätte smidigt!
Som med alla vagnar har tyvärr även denna några nackdelar.

Då den kan användas som både enkel- och dubbelvagn har de varit tvungna att placera fästet för ståbrädan på ena sidan. Det gör att vår store kille får stå snett och luta sig när han ska hålla fast sig i chassit.
En annan nackdel är Bugaboons helt sjukt kassa regnskydd! De är i någon hårdare plast vilket gör att det är svårt att få på. Det går inte heller att vika ihop och förvara smidigt. Värst av allt är stt det blir som ett växthus (sjukt varmt) där inne och barnet går inte att lufta ur vagnen med det på (iaf inte smidigt). Vi ska köpa andra regnskydd för att komma ifrån det hela.

Vi har visserligen inte provar någon annan tvillingvagn men är i helhet nöjda med den här.

1 kommentar:

  1. Våran Phil&Ted vagn har också ett helt värdelöst regnskydd som också är i sån lite hårdare plast så det tar upp hela korgen under vagnen. Det värsta är att inga andra regnskydd verkar passar riktigt bra till vagnen. Hoppas ni hittar ett som är bättre. Kram

    SvaraRadera